Køb alt hjemmefra

Dit bedste alternativ til mærkevare

Om os

KORT OM SMARTVERK

Smartverk blev etableret i 2014. Vores primer tjeneste har været alle slags reparationer af elektronik. Men vi ønsker at stræber efter at udvide vores produkter og tjenester, til at blive centrale i vores kunders hverdag. Med at vokse om produktsortiment hver eneste dag. Smartverk sælger kvalitets tilbehør til smartphone, tablet og computere. Vi sælger også smart kvalitets tilbehør til husholdet, så du får en billigere daglig-dag.

Smartverk er i stor udvikling og har vi central lager i Europa, så du som kunde kan få bestillingsvarer hurtigere en nogensinde. Det vil sige, at vi har også lager på Færøerne, som også giver dig muligheden for at få varen indenfor 48 timer. Ønsker du at få varen udleveret før 48 timer, så har du selv mulighed for afhentning af varen  i vores lager/værksted i Eysturoy. Nederest på siden er oplysning om vores beliggenhed & rutevejledning. 

Beliggenhed

Smartverk har et fysisk lager på Færøerne og et central-lager i Europa. Vi sender rundt om hele landet, også har du mulighed for at afhente varen i vores åbningstider.

Mýrisnípuvegur 8

485 Skálabotnur

Afhentning

Mandag — Fredag

16:00 — 20:00

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Lukket